Hozzávalók
-
1000 g alma
-
2 dl víz
Elkészítés
Almaszósz házilag
Miért jó házi almaszószt készíteni? Mert finom, egészséges és nagyon sok oldalúan lehet használni.
És kevesebb időt vesz igénybe az elkésztése, mint gondolnád.
Kíváncsi vagy rá, hogy milyen ételek elkészítéséhez használhatod?
Itt az első recept: ez egy almás-banános zabkeksz recept, amit szintén sokféleképpen készíthetsz.
Használhatod zabkásák, sütemények ízesítésére. Vagy szószként.
Például nagyon finom zabpelyhes bundában sült csirkefalatokkal. Az almaszószba tudjátok tunkolni a megsült csibe falatokat.
Ebbe a sütőtökös zabkekszbe is keverhettek az almaszószból.
További tartalmakért látogass el a Facebook oldalamra, és kövess az Instagramon!
#babamamaegyütteszik #hozzátáplálás #receptekanyukáknak #receptekbabáknakésmamáknak #családimenü #mutimiteszikacsalád #inspirációacsaládimenükitalálásához
Kérlek, a receptekben található hozzávalókat mindig nézd át, s csak akkor kínáld vele a babádat, ha már azok be lettek neki vezetve. Ezért kérlek minden esetben saját belátásod szerint használd a recepteket. Aszerint, hogy mi az, amit már a gyermeked ehet, s mi az, amit esetlg egyáltalán nem fogyaszthat.
Lépések
1
Kész
|
Az almák magházát távolítsd el, majd szeleteld fel. (Ha szeretnéd meg is hámozhatod, én nem szoktam.) |
2
Kész
|
Egy kézi botmixer segítségével turmixold össze. |