Hozzávalók
-
2 doboz Szarvasi grill mozzarella
-
Szivárvány saláta
-
1/2 csésze bulgur
-
1 csésze víz
-
1/2 konzerv főtt kukorica
-
150-200 g zöldborsó
-
1/2 zöld kaliforniai paprika
-
1/2 kápia paprika
-
ízlés szerint lilahagyma
-
-
Öntet
-
2 evőkanál citromlé
-
2 evőkanál olívaolaj
Elkészítés
Szivárvány saláta grillezett mozzarellával
Végre itt a jó idő! Mi pedig kiköltöztünk a szabadba. Ilyenkor mindig igyekszem valami gyors, megyszerű és finom ételt készíteni.
Kóstoljátok meg!
Hasonló recepteket itt találsz.
További tartalmakért látogass el a Facebook oldalamra, és kövess az Instagramon!
#babamamaegyütteszik #hozzátáplálás #receptekanyukáknak #receptekbabáknakésmamáknak
Kérlek, a receptekben található hozzávalókat mindig nézd át, s csak akkor kínáld vele a babádat, ha már azok be lettek neki vezetve. Ezért kérlek minden esetben saját belátásod szerint használd a recepteket. Aszerint, hogy mi az, amit már a gyermeked ehet, s mi az, amit esetleg egyáltalán nem fogyaszthat.
Lépések
1
Kész
|
A grill mozzarellákat a csomagoláson ellátott utasítás szerint készítsd el. (Én nem szoktam nagyon megpirítani.) |
2
Kész
|
A bulgurt főzd készre. a paprikákat szeleteld fel. A zöldborsót párold meg. A kukoricáról csöpögtesd le a levét. A lilahagymát ízlés szerint szeleteld fel (én a gyerek adagjából el szoktam hagyni.) |
3
Kész
|
Vegyél elő egy nagy tálat: a lilahagyma kivételével a saláta hozzávalóit keverd össze. Vedd ki a gyereknek szánt adagot, majd add hozzá a lilahagymát is. Végül a felnőttek locsolhatnak rá még egy kis citromos olívaolajat is. |