Hozzávalók
-
3 nagyobb méretű paradicsom
-
2 nagy méretű kápia paprika
-
1 kis darab édesburgonya (kb. 100 g)
-
1/2-1 lilahagyma
-
2 gerezd fokhagyma
-
ízlés szerint só, bors
-
ízlés szerint szárított petrezselyem
-
ízlés szerint szárított oregánó
-
ízlés szerint borsikafű
-
ízlés szerint szárított bazsalikom
-
olívaolaj
-
1 púpos evőkanál mascarpone
-
300 g fussili tészta
-
1 evőkanál + a tetejére reszelt parmezán
Elkészítés
Sült zöldséges tészta
Paradicsom, kápia paprika, édesburgonya, vöröshagyma + fűszerek + egy kis mascarpone és kész is a finom tészta szósz.
Előkészíted, berakod a sütőbe, kiveszed, összeturmixolod és már mehet is a tésztára.
Akkor te is elkészíted?
Hasonló recepteket itt találsz.
További tartalmakért látogass el a Facebook oldalamra, és kövess az Instagramon!
#babamamaegyütteszik #hozzátáplálás #receptekanyukáknak #receptekbabáknakésmamáknak
Kérlek, a receptekben található hozzávalókat mindig nézd át, s csak akkor kínáld vele a babádat, ha már azok be lettek neki vezetve. Ezért kérlek minden esetben saját belátásod szerint használd a recepteket. Aszerint, hogy mi az, amit már a gyermeked ehet, s mi az, amit esetlg egyáltalán nem fogyaszthat.
Lépések
1
Kész
|
A sütőt melegítsd elő 180 °C fokra. Vegyél elő egy hőálló edényt, amibe tedd bele a cikkekbe vágott paradicsomot,a felszeletelt paprikát, a cikkekre vágott lilla hagymát, fokhagymát és a nagyon apróra vágott édesburgonyát. Az édesburgonya esetében tényleg nagyon fontos, hogy egészen apró kockákra vagy csíkokra szeleteld fel, hogy megsüljön a öbbi hozzávalóval együtt. |
2
Kész
|
Közben a tésztát a csomagoláson ellátott utasítás szerint főzd készre. |
3
Kész
|
Miután a zöldségek megsültek, kanalazd őket egy aprítógépbe, add hozzá a púpos evőkanál mascarponét a parmezánnal együtt és turmixold teljesen simára. |