Hozzávalók
-
350 g búzafinomliszt
-
2 teáskanál sütőpor
-
250 g natúr görög joghurt
-
90 g sárgarépa
-
100 g túró
-
45 g bármilyen sajt
Elkészítés
Sárgarépás-túrós pogácsa
Tojásmentesen
Volt itthon felhasználandó túró és egy maradék répa, amit szerettem volna felhasználni és mivel már régen sütöttem, így arra gondoltam, hogy akkor valamit sütök. De nem volt itthon tojás, s mégis valami egészen puha és finom kerekedett ki belőle.
Nagyon ízlett mindenkinek.
Kóstoljátok meg ti is.
Hasonló recepteket itt találsz.
További tartalmakért látogass el a Facebook oldalamra, és kövess az Instagramon!
#babamamaegyütteszik #hozzátáplálás #receptekanyukáknak #receptekbabáknakésmamáknak #családimenü #mutimiteszikacsalád #inspirációacsaládimenükitalálásához
Kérlek, a receptekben található hozzávalókat mindig nézd át, s csak akkor kínáld vele a babádat, ha már azok be lettek neki vezetve. Ezért kérlek minden esetben saját belátásod szerint használd a recepteket. Aszerint, hogy mi az, amit már a gyermeked ehet, s mi az, amit esetlg egyáltalán nem fogyaszthat.
Lépések
1
Kész
|
A sárgarépát és a sajtot egy sajt reszelő segítségével reszeld le. Közben egy sütőlemezt bélelj ki sütőpapírral, a sütőt pedig melegítsd elő 180 C-ra. |
2
Kész
|
A lisztbe keverd bele a sütőport, add hozzá a lereszelt sárgarépát, túrót, sajtot végül a joghurtot. |
3
Kész
|
Tetszőleges formákkal szaggasd ki. |
4
Kész
|
Tedd a sütőbe sülni. 15-20 percre, vagy amíg szép aranybarnák nem lesznek. |