0 0
Dinnye nyárs

Megosztás közösségi oldaladon:

Vagy csak simán másold és oszd meg a hivatkozást

Dinnye nyárs

  • Könnyű

Hozzávalók

Elkészítés

Megosztás

Dinnye nyárs

Elérkezett a várva várt dinnye szezon ideje. Egy forró nyári napon mindenkinek jól esik egy kis görögdinnye vagy sárgadinnye. A gyerekeknek is. És ha még a tálalását is feldobod egy picit, biztos nagy sikere lesz. Még egy gyerek kerti partin is megállja a helyét.

Kapd elő a pogácsaszaggatódat és a legkedvesebb süti kiszúróidat, aztán kezdődhet is a dinnye nyárs készítés. Már csak pár darab saslik nyársra lesz szükséged.

Hasonló recepteket itt találsz.

További tartalmakért látogass el a Facebook oldalamra, és kövess az Instagramon!

#babamamaegyütteszik #hozzátáplálás #receptekanyukáknak #receptekbabáknakésmamáknak

Kérlek, a receptekben található hozzávalókat mindig nézd át, s csak akkor kínáld vele a babádat, ha már azok be lettek neki vezetve. Ezért kérlek minden esetben saját belátásod szerint használd a recepteket. Aszerint, hogy mi az, amit már a gyermeked ehet, s mi az, amit esetlg egyáltalán nem fogyaszthat.

 

Lépések

1
Kész

A dinnyéből vágj le egy nagyobb szeletet és a pogácsaszaggatóval vagy az általad választott kiszúróval szúrd ki a dinnye formákat.

2
Kész

Végül húzd fel őket a nyársra.

Amarilla

Szeretném megosztani veletek a receptjeimet. Remélem, hogy ezentúl a mumus kérdést: Mit főzzek ma? – is könnyebb lesz megválaszolni. Mi több, az egész család jól lakik!

Mini pizza
előző
Mini pizza
Fahéjas mandulás muffin
következő
Fahéjas-Mandulás Tönköly Muffin
Mini pizza
előző
Mini pizza
Fahéjas mandulás muffin
következő
Fahéjas-Mandulás Tönköly Muffin