0 0
Házi kruton

Megosztás közösségi oldaladon:

Vagy csak simán másold és oszd meg a hivatkozást

Hozzávalók

Ennyien eszünk:
4 szelet szikkadt kenyér
ízlés szerint szárított oregánó
ízlés szerint só, bors
olívaolaj

Házi kruton

  • 4 főre
  • Könnyű

Hozzávalók

Elkészítés

Megosztás

Házi kruton

Tökéletes alkalom arra, hogy a m,aradék szikkadt kenyér szeleteket felhasználd. Sokkal egyszerűbb és gyorsabb elkészíteni, mint gondolnád. Már csak egy finom krémlevest kell készítened mellé.

A leveshez itt találsz ötleteket

További tartalmakért látogass el a Facebook oldalamra, és kövess az Instagramon!

#babamamaegyütteszik #hozzátáplálás #receptekanyukáknak #receptekbabáknakésmamáknak #családimenü #mutimiteszikacsalád #inspirációacsaládimenükitalálásához
Kérlek, a receptekben található hozzávalókat mindig nézd át, s csak akkor kínáld vele a babádat, ha már azok be lettek neki vezetve. Ezért kérlek minden esetben saját belátásod szerint használd a recepteket. Aszerint, hogy mi az, amit már a gyermeked ehet, s mi az, amit esetlg egyáltalán nem fogyaszthat.

Lépések

1
Kész

Egy sütőlemezt bélelj ki sütőpapírral. A sütőt melegítsd elő 170 C-ra.

2
Kész

A kenyeret kockázd fel. Locsold meg olívaolajjal. Szórd meg oregánóval (vagy bazsalikommal, petezselyemzölddel esetleg borsikafűvel), illetve hintsd meg sóval és borssal - ha használsz, mert el is hagyhatod. Alaposan forgasd össze.

3
Kész

Öntsd a sütőlemezre, terítsd szét és mehet a sütőbe.
10-12 perc alatt el is készül.

Amarilla

Szeretném megosztani veletek a receptjeimet. Remélem, hogy ezentúl a mumus kérdést: Mit főzzek ma? – is könnyebb lesz megválaszolni. Mi több, az egész család jól lakik!

előző
Sárgarépás-túrós pogácsa
következő
Lazac, spenótos polentával
előző
Sárgarépás-túrós pogácsa
következő
Lazac, spenótos polentával