Hozzávalók
-
4 szelet szikkadt kenyér
-
ízlés szerint szárított oregánó
-
ízlés szerint só, bors
-
olívaolaj
Elkészítés
Házi kruton
Tökéletes alkalom arra, hogy a m,aradék szikkadt kenyér szeleteket felhasználd. Sokkal egyszerűbb és gyorsabb elkészíteni, mint gondolnád. Már csak egy finom krémlevest kell készítened mellé.
A leveshez itt találsz ötleteket
További tartalmakért látogass el a Facebook oldalamra, és kövess az Instagramon!
#babamamaegyütteszik #hozzátáplálás #receptekanyukáknak #receptekbabáknakésmamáknak #családimenü #mutimiteszikacsalád #inspirációacsaládimenükitalálásához
Kérlek, a receptekben található hozzávalókat mindig nézd át, s csak akkor kínáld vele a babádat, ha már azok be lettek neki vezetve. Ezért kérlek minden esetben saját belátásod szerint használd a recepteket. Aszerint, hogy mi az, amit már a gyermeked ehet, s mi az, amit esetlg egyáltalán nem fogyaszthat.
Lépések
1
Kész
|
Egy sütőlemezt bélelj ki sütőpapírral. A sütőt melegítsd elő 170 C-ra. |
2
Kész
|
A kenyeret kockázd fel. Locsold meg olívaolajjal. Szórd meg oregánóval (vagy bazsalikommal, petezselyemzölddel esetleg borsikafűvel), illetve hintsd meg sóval és borssal - ha használsz, mert el is hagyhatod. Alaposan forgasd össze. |
3
Kész
|
Öntsd a sütőlemezre, terítsd szét és mehet a sütőbe. |