0 0
Dinó tészta

Megosztás közösségi oldaladon:

Vagy csak simán másold és oszd meg a hivatkozást

Hozzávalók

Ennyien eszünk:
150 g spenót
200 g mascarpone
1-2 gerezd fokhagyma
4 evőkanál reszelt parmezán
250 g fusilli tészta
olívaolaj
ízlés szerint
ízlés szerint bors

Dinó tészta

Avagy spenótos tészta, ahogy mi szeretjük

  • 20
  • 3 főre
  • Könnyű

Hozzávalók

Elkészítés

Megosztás

Dinó tészta
Avagy Spenótos tészta, ahogy mi szeretjük

Biztosan ti is szoktatok spenótos tésztát enni. Marcell mindig is nagyon szerette. Bár volt egy időszak, amikor a spenótot nem lehetett nevén nevezni, ezért elkereszteltem dinó tésztának. Gondolom, mondanom sem kell, hogy pillanatok alatt lecsúszott a pociba.
Azóta is töretlen a sikere.

Hasonló recepteket itt találsz.

További tartalmakért látogass el a Facebook oldalamra, és kövess az Instagramon!

#babamamaegyütteszik #hozzátáplálás #receptekanyukáknak #receptekbabáknakésmamáknak

Kérlek, a receptekben található hozzávalókat mindig nézd át, s csak akkor kínáld vele a babádat, ha már azok be lettek neki vezetve. Ezért kérlek minden esetben saját belátásod szerint használd a recepteket. Aszerint, hogy mi az, amit már a gyermeked ehet, s mi az, amit esetleg egyáltalán nem fogyaszthat.

Lépések

1
Kész

A tésztát a csomagoláson ellátott utasítás szerint főzd készre, majd amikor elkészült szűrd le.

2
Kész

Az összezúzott fokhagymát kevés olívaolajon kezd el pirítani. Dobd rá a spenót leveleket, s amikor teljesen összesetek, öntsd rá a mascarponet. Keverd bele a parmezán sajtot. Ha kell, ízlés szerint szórd meg sóval és borssal. Rotyogjon pár percet.

3
Kész

Végül forgasd bele a megfőtt tésztát.
Kész is vagy.

4
Kész

Megjegyzés a recepthez: én mascarponéval szeretem készíteni, de ha esetleg nincs otthon, nyugodtan helyettesítheted sűrű főzőtejszínnel is.

Amarilla

Szeretném megosztani veletek a receptjeimet. Remélem, hogy ezentúl a mumus kérdést: Mit főzzek ma? – is könnyebb lesz megválaszolni. Mi több, az egész család jól lakik!

előző
Zabkeksz
következő
Almás-Diós Sárgarépatorta
előző
Zabkeksz
következő
Almás-Diós Sárgarépatorta
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here