Hozzávalók
-
Barackos:
-
4 nagy lédús őszibarack
-
2 sárgabarack
-
100-150 g natúr görög joghurt
-
ízlés szerint (de el is hagyható) méz
-
Epres:
-
400 g eper
-
175 g natúr görög joghurt
-
ízlés szerint (de el is hagyható) méz
-
pár csepp citromlé
Elkészítés
Barackos és epres házi jégkrém
A házi calippo mellett most ezek a kedvenceik. Általában Marcell is részt vesz az elkszítésükben, ő a formákba öntésért felelős. Nagyon finomak és gyorsan elkészülnek. Rögtön mutatok is nektek két receptet.
További tartalmakért látogass el a Facebook oldalamra, és kövess az Instagramon!
#babamamaegyütteszik #hozzátáplálás #receptekanyukáknak #receptekbabáknakésmamáknak
Kérlek, a receptekben található hozzávalókat mindig nézd át, s csak akkor kínáld vele a babádat, ha már azok be lettek neki vezetve. Ezért kérlek minden esetben saját belátásod szerint használd a recepteket. Aszerint, hogy mi az, amit már a gyermeked ehet, s mi az, amit esetlg egyáltalán nem fogyaszthat.
Lépések
1
Kész
|
Barackos: a hozzávalókat tedd egy turmixgépbe, alaposan turmixold össze. Adagold jégkrém formákba, majd tedd a fagyasztóba legalább 4 órára. |
2
Kész
|
Epres: a hozzávalókat tedd egy turmixgépbe, alaposan turmixold össze. Adagold jégkrém formákba, majd tedd a fagyasztóba legalább 4 órára. |
3
Kész
|
Tipp: nyugodtan használhatsz sima joghurtot is. A barackos esetében a mézet el is hagyhatod. Én is csak minden második alakalommal csurgatok bele épp hogy egy keveset. |