Hozzávalók
-
1/2 alma
-
1 érett banán
-
125 g túró
-
6 evőkanál apró szemű zabpehely
-
2 db tojás
-
ízlés szerint fahéjelhagyható
-
ízlés szerint mézelhagyható
Elkészítés
Almás-Banános-Túrós Zabpehely Puffancs
Egyszerűen nagyszerű finomság tízóraira vagy uzsira. Pofonegyszerű az elkészítése. Sütőben kell megsütni, így még a tűzhely előtt sem kell ácsorognod, hogy egyesével kisüsd őket.
Aztán vigyázz vele, mert hamar elfogy a tányérról. Jössz- mész és egy mindig a kezedben landol. És a gyerek kezéről se feledkezzünk meg.
Na és a Túrós-Répás zabpehely puffancs receptjét próbáltátok már?
További tartalmakért látogass el a Facebook oldalamra, és kövess az Instagramon!
#babamamaegyütteszik #hozzátáplálás #receptekanyukáknak #receptekbabáknakésmamáknak
Kérlek, a receptekben található hozzávalókat mindig nézd át, s csak akkor kínáld vele a babádat, ha már azok be lettek neki vezetve. Ezért kérlek minden esetben saját belátásod szerint használd a recepteket. Aszerint, hogy mi az, amit már a gyermeked ehet, s mi az, amit esetlg egyáltalán nem fogyaszthat.
Lépések
1
Kész
|
Az almát nagy lyukú reszelőn reszeld le és hagyd egy 10 percet állni. Majd a kezed segítségével nyomd ki a levét. |
2
Kész
|
Az összes hozzávalót keverd össze. Egy sütőlemezt bélelj ki sütőpapírral, kend meg olívaolajjal és egy evőkanál segítségével kezd el adagolni a masszát. |
3
Kész
|
Formázd meg, majd a kanállal lapítsd le. Előmelegített sütőben, 180 fokon süsd őket aranybarnára. Kb. 20-25 percre van szükségük. |