Hozzávalók
-
1 csomag kész leveles tészta
-
250 g natúr cottage cheese
-
ízlés szerint sült sütőtök
-
1 csomag szeletelt szarvasi mozzarella
-
A tetejére szárított rozmaring
Elkészítés
Sütőtökös-cottage cheese -s lepény mozzarellával a tetején
Amióta felállt az új konyha és a sütő is üzemel, Marcell folyton sütni akar.
Az igazat megvallva örülök is neki, mert már nagyon hiányoztak a közös konyhai tevékenységek, sütések és főzések. Szeretem, amikor ott sündörög körülöttem a konyhában és csak mondja, mondja és mondja a magáét.
Persze azért most már nagy sütögetésekbe nem fogok bele, ezért erre a végtelenül egyszerű leveles tésztából készült lepényre esett a választásom.
Pikk-pakk összeállítottuk, aztán már mehetet is a sütőbe.
#sütőtökszezon idején kötelező kipróbálni.
Hasonló recepteket itt találsz.
További tartalmakért látogass el a Facebook oldalamra, és kövess az Instagramon!
#babamamaegyütteszik #hozzátáplálás #receptekanyukáknak #receptekbabáknakésmamáknak
Kérlek, a receptekben található hozzávalókat mindig nézd át, s csak akkor kínáld vele a babádat, ha már azok be lettek neki vezetve. Ezért kérlek minden esetben saját belátásod szerint használd a recepteket. Aszerint, hogy mi az, amit már a gyermeked ehet, s mi az, amit esetleg egyáltalán nem fogyaszthat.
Lépések
1
Kész
|
Melegítsd elő a sütőt 190 C fokra. |
2
Kész
|
Körbe vágj rá egy 1 cm széles peremet. |
3
Kész
|
Kend meg cottage cheese-sel. Ízlés szerint csipkedj vagy szeletelj rá sült sütőtököt. Terítsd be szeletelt mozzarellával. Utolsó lépésként pedig szórd meg szárított rozmaringgal és már mehet is a sütőbe sülni. |
4
Kész
|
Kb. 25 perc alatt szép aranybarna színe lesz. |