0 0
Krémsajtos-brokkolis-csirkés wrap

Megosztás közösségi oldaladon:

Vagy csak simán másold és oszd meg a hivatkozást

Hozzávalók

Ennyien eszünk:
400 g brokkoli
250 g krémsajt
4 db tortilla lap
CSIRKE
500 g csirkecomb filé
ízlés szerint
ízlés szerint bors
ízlés szerint római kömény
ízlés szerint őrölt piros paprika
2 evőkanál olívaolaj

Krémsajtos-brokkolis-csirkés wrap

Cuisine:
  • 4 főre
  • Könnyű

Hozzávalók

  • CSIRKE

Elkészítés

Megosztás

Krémsajtos-brokkolis-csirkés wrap

A jó időnek köszönhetően rengeteg időt töltünk a kertben: csinosítgatjuk, palántázunk, teszünk veszünk  és természetesen sokat játszunk. S, hogy az én időm se  csak a konyhába teljen, igyekszem egyszerű és gyorsan elkészíthető finomságokkal kedveskedni a családnak. Hétvégén ezt a csirkés #wrap -ot készítettem el. Egyúttal Janka megkóstolta a brokkolit is, s ebben a receptben még egy #konyhaitrükk -öt is elrejtettem nektek, mégpedig a házi gyros husi elkészítését.

Lapozni ér! Aztán irány a honlap, ahol a receptet találjátok.

Panini sütő: @russellhobbsmoment #szívbőlajánlom nagyon szeretjük.

Hasonló recepteket itt találsz.

További tartalmakért látogass el a Facebook oldalamra, és kövess az Instagramon!

#babamamaegyütteszik #hozzátáplálás #receptekanyukáknak #receptekbabáknakésmamáknak

Lépések

1
Kész

Kezdjük a hússal: csíkozd fel, majd tedd egy hőálló edénybe. Önts rá 2 evőkanál olívaolajat. Szórd meg sóval, borssal és római köménnyel esetleg egy kis piros paprikával. Alaposan forgasd össze. Egy pohár aljával nyomogasd le, tömörítsd össze a húst. Így végül, olyan lesz, mintha gyros húst sütöttél volna.
180 °C fokon süsd 30-35 percet.

2
Kész

A brokkolit szedd rózsáira és párold puhára.
A tortilla lapokat kend meg krémsajttal, majd töltsd meg az elkészült hússal és a brokkolival. Majd tekerd fel: vagyis először hajtsd fel az alját, aztán a két szélét és mehetnek is a panini sütőbe, hogy ropogósra süljenek.

3
Kész

Készíts mellé valamilyen salátát: paradicsomsalátát, citromos madársalátát.

Amarilla

Szeretném megosztani veletek a receptjeimet. Remélem, hogy ezentúl a mumus kérdést: Mit főzzek ma? – is könnyebb lesz megválaszolni. Mi több, az egész család jól lakik!

előző
Epres-almás kuszkusz
következő
Spárgás-krumplifőzelék
előző
Epres-almás kuszkusz
következő
Spárgás-krumplifőzelék