Hozzávalók
-
400 g brokkoli
-
250 g krémsajt
-
4 db tortilla lap
-
CSIRKE
-
500 g csirkecomb filé
-
ízlés szerint só
-
ízlés szerint bors
-
ízlés szerint római kömény
-
ízlés szerint őrölt piros paprika
-
2 evőkanál olívaolaj
Elkészítés
Krémsajtos-brokkolis-csirkés wrap
A jó időnek köszönhetően rengeteg időt töltünk a kertben: csinosítgatjuk, palántázunk, teszünk veszünk és természetesen sokat játszunk. S, hogy az én időm se csak a konyhába teljen, igyekszem egyszerű és gyorsan elkészíthető finomságokkal kedveskedni a családnak. Hétvégén ezt a csirkés #wrap -ot készítettem el. Egyúttal Janka megkóstolta a brokkolit is, s ebben a receptben még egy #konyhaitrükk -öt is elrejtettem nektek, mégpedig a házi gyros husi elkészítését.
Panini sütő: @russellhobbsmoment #szívbőlajánlom nagyon szeretjük.
Hasonló recepteket itt találsz.
További tartalmakért látogass el a Facebook oldalamra, és kövess az Instagramon!
#babamamaegyütteszik #hozzátáplálás #receptekanyukáknak #receptekbabáknakésmamáknak
Lépések
1
Kész
|
Kezdjük a hússal: csíkozd fel, majd tedd egy hőálló edénybe. Önts rá 2 evőkanál olívaolajat. Szórd meg sóval, borssal és római köménnyel esetleg egy kis piros paprikával. Alaposan forgasd össze. Egy pohár aljával nyomogasd le, tömörítsd össze a húst. Így végül, olyan lesz, mintha gyros húst sütöttél volna. |
2
Kész
|
A brokkolit szedd rózsáira és párold puhára. |
3
Kész
|
Készíts mellé valamilyen salátát: paradicsomsalátát, citromos madársalátát. |