0 0
GESZTENYÉS LATTE

Megosztás közösségi oldaladon:

Vagy csak simán másold és oszd meg a hivatkozást

Hozzávalók

Ennyien eszünk:
150 g natúr gesztenyepüré
4 dl tej
1 evőkanál mascarpone
2 csipet fahéj
2 kávéskanál kakaó
ízlés szerint méz

GESZTENYÉS LATTE

ANYÁNAK ÉS APÁNAK

  • 2 főre
  • Könnyű

Hozzávalók

Elkészítés

Megosztás

GESZTENYÉS LATTE
APÁNAK ÉS ANYÁNAK

A gyerkőc alvás idejében lepd meg magatokat egy finom latteval.

Hasonló recepteket itt találsz.

További tartalmakért látogass el a Facebook oldalamra, és kövess az Instagramon!

#babamamaegyütteszik #hozzátáplálás #receptekanyukáknak #receptekbabáknakésmamáknak

Kérlek, a receptekben található hozzávalókat mindig nézd át, s csak akkor kínáld vele a babádat, ha már azok be lettek neki vezetve. Ezért kérlek minden esetben saját belátásod szerint használd a recepteket. Aszerint, hogy mi az, amit már a gyermeked ehet, s mi az, amit esetlg egyáltalán nem fogyaszthat.

Lépések

1
Kész

Vegyél elő egy kisebb lábast. Reszeld bele a gesztenyepürét. Öntsd fel a tejjel. Szórd meg kakóval, fahéjjal. Kezd el melegíteni. Amikor már meleg, keverd bele a mascarponét is. Majd lassú tüzön, folyamatos keverés mellett kezd el főzni. Nem kell, hogy felforrjon. A lényeg, hogy sima állagú legyen, ezért a legvégén érdemes egy botmixer segítségével átturmixolni.

2
Kész

Öntsd kétfelé, majd mind a kettőbe főzz le egy espressot. Végül ízlés szerint édesítsd meg mézzel.
(Én egyáltalán nem szoktam cukrot rakni a kávémba, de ennek a forró italnak kifejezetten jól áll egy kis méz.)

Amarilla

Szeretném megosztani veletek a receptjeimet. Remélem, hogy ezentúl a mumus kérdést: Mit főzzek ma? – is könnyebb lesz megválaszolni. Mi több, az egész család jól lakik!

Parasztkenyér
előző
Parasztkenyér
Répakrémleves
következő
Répakrémleves
Parasztkenyér
előző
Parasztkenyér
Répakrémleves
következő
Répakrémleves
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here