Hozzávalók
-
1 kis konzerv kukorica
-
5 evőkanál bármilyen liszt
-
2 evőkanál Kukoricaliszt
-
2 db tojás
-
100 g reszelt sajt
-
ízlés szerint só
-
ízlés szerint bors
-
ízlés szerint zöldfűszerek
Elkészítés
Sajtos-Kukoricafasírt
Főtt kukorica rajongók vagyunk. De most komolyan. Egyszerűen nem tudjuk abbahagyni az evését. Még szerencse, hogy az üzletek polcai tele vannak szuper édes csemege kukorica konzervvel, amiből azért nagyon sok finomságot lehet készíteni.
Íme az egyik kedvencünk: a sajtos-kukoricafasírt. Nagyon egyszerű az elkészítése és a sütőben is megsütheted, így még a tűzhely feletti ácsorgást is elkerülheted.
Hasonló recepteket itt találsz.
További tartalmakért látogass el a Facebook oldalamra, és kövess az Instagramon!
#babamamaegyütteszik #hozzátáplálás #receptekanyukáknak #receptekbabáknakésmamáknak
Kérlek, a receptekben található hozzávalókat mindig nézd át, s csak akkor kínáld vele a babádat, ha már azok be lettek neki vezetve. Ezért kérlek minden esetben saját belátásod szerint használd a recepteket. Aszerint, hogy mi az, amit már a gyermeked ehet, s mi az, amit esetlg egyáltalán nem fogyaszthat.
Lépések
1
Kész
|
A kukorica konzervet öblítsd át és csöpögtesd le. A sajtot reszeld le. A tojásokat verd fel. Vegyél elő egy nagy tálat. És nincs is más dolgod, mint hogy az összes hozzávalót alaposan összekeverd benne. |
2
Kész
|
Egy sütőlemezt bélelj ki sütőpapírral, kend meg olívaolajjal és egy evőkanál segítségével kezd el adagolni a masszát. |
3
Kész
|
Formázd meg, majd a kanállal lapítsd le. Előmelegített sütőben, 180 fokon süsd őket aranybarnára. Kb. 20 percre van szükségük. |