Hogyan kerülöm el a bő olajban sütést?
Sokszor felmerült már kérdésként, hogy hogyan kerülöm el a bő olajban sütést.
Én erre egy nagyon egyszerű és költséghatékony módszert választottam, a képen látható szórófejes pumpás üveget alkalmazom, ráadásul ha kifogy, egyszerűen csak újra töltöm. (?)
A szórófejnek köszönhetően könnyedén tudom adagolni az olajat és még csak véletlenül sem sikerül megborítanom az üveget, amitől garantáltan minden olajos lenne (#voltmarrapelda#kinekismerős ???♀️?).
▪️
Nem sütök bő olajban és az olajszagot sem bírom. Soha nem szerettem ezért is törekszem mindig a kevesebb olaj használatra és amit csak lehet a sütőben készítek el.
Nekem a fent említett módszer bevált. Esetleg próbáljátok ki ti is.
De nagyon örülnék a saját tapasztalatok megosztásának is. ?
▪️
Konyhámban előforduló olajok: extra szűz olívaolaj, olívaolaj, ami sütéshez és főzéshez is ideális, szőlőmag, lenmagolaj.